Coronavirus

Ik bereid me zo goed mogelijk voor en neem de uitbreiding van het coronavirus in Nederland zeer serieus. De richtlijnen en adviezen van het RIVM zijn en blijven de basis voor mijn handelen in deze. Samen met mijn cliënten wil ik de aanwijzingen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) opvolgen.

Je bent van harte welkom, maar ik laat handen schudden nu achterwege en vervang dat door een buiging of een andere begroeting op afstand.

Ik neem de persoonlijke hygiëne in acht. Dat betekent: handen wassen, gebruik papieren zakdoekjes, niezen en hoesten in elleboogholte/papieren zakdoekje.

Tussen twee consulten in reinig ik gladde oppervlakten met een vers schoonmaakdoekje. Om dit mogelijk te maken zal het consult vijf minuten korter zijn dan gewoonlijk.

Voor al mijn cliënten geldt:
• Heb je gezondheidsklachten (hoesten, keelpijn en/of koorts)? Blijf dan thuis en mijd sociale contacten.
• Raadpleeg de website van het RIVM
• Betreed dus niet deze praktijk.
• Neem telefonisch of per e-mail contact met me op om te kijken of ik je kan blijven ondersteunen in de behandeling (al dan niet online)

Ben je cliënt en heb je geen gezondheidsklachten (hoesten, keelpijn EN/OF koorts), maar durf of wil je niet naar de praktijk komen?
• Neem dan altijd even met mij telefonisch of per e-mail contact op om te kijken of het wenselijk is de behandeling met behulp van beeldbellen voort te zetten.

Als ik zelf klachten ga vertonen zal ik uiteraard de praktijk sluiten. Het is mijn streven je dat dan zo veel mogelijk tijdig te laten weten.
Ik adviseer iedereen om de meest actuele situatie van het RIVM in de gaten te houden!

Onder de huidige omstandigheden zullen bij dit type klachten voor het afzeggen van een gemaakte afspraak geen kosten in rekening worden gebracht ook niet als dat korter dan 24 uur van te voren gebeurt. Laat het mij wel altijd even weten. Telefonisch of per e-mail.